Den WBC mester er – den dag i dag – den eneste mand at have slået ham.

Dubois er indstillet til at vende tilbage mod Razvan Cojanu den 8. marts, vil Gorman næste kamp kommer den 23. marts mod en modstander, der skal bekræftes. De vil begge sandsynligvis være ringside for at se hinandens anfald, holder tæt øje med den kommende opposition.
Barcelona har genåbnet samtaler med Atletico Madrid over underskrivelsen af ​​Antoine Griezmann, ifølge rapporter.

Den angriber, 27, kom meget tæt på at slutte de catalanske giganter sidste sommer, men han til sidst lovede sin fremtid til Diego Simeone side ved at underskrive en ny aftale om at holde ham i den spanske hovedstad indtil 2023. 1 Griezmann er opsat for et skifte til Barcelona dog er Griezmann siges at meget frustreret over hans side tidlige exit fra Champions League – Atletico blev nedlagt af en Cristiano Ronaldo hattrick tidligere i denne uge – og i henhold til L’Equipe, er han nu søger at forlade klubben. klausul Griezmann aktuelle udgivelse står på £ 102million skal det aktiveres inden juni, men det vil stige, hvis der ikke klub bevæger sig for ham.

Desuden når du tilmelder sin nye aftale spilleren instrueret sine agenter til at omfatte klausuler i handlen til at tillade ham at forlade klubben på visse betingelser – og en tidlig exit i Europa var en af ​​dem. SENESTE FODBOLD NYHEDER GOSSIP Man United flytte til Juventus es, Arsenal til at lande wonderkid, plus Spurs opdatering LIV-LEY TING Jake Livermore redskaber fremragende skud som West Brom kant forbi Birmingham 3-2 IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovet at sætte Barcelona legende på hospitalet live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Levende stream kommentar og bekræftede hold live på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy endelig at smadre fremmøde rekord meget venlig Man United til at betale Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjær udnævnelse ny æra fodboldforbund annoncerer Mark Billingham som ny administrerende direktør tage handling Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme ‘han har gjort HANS BIT’ Tidligere Skotland chef siger, at han ville give Adam Johnson en ‘ny chance’ live på talkSPORT West Ham vs Everton: Eksklusiv kommentar , kick-off tid og hold nyheder Blow Celtic stjerne Tierney en skade tvivl om Rangers spil Syng det Lær de ord for Ole Gunnar Solskjær er M anchester United sang vil dog Griezmannn nødt til at tage en alvorlig pay-cut til at slutte den catalanske klub.

Camp Nou høvdinge tilbyder franskmanden en kontrakt frem til 2024, hvor han ville tjene £ 13million pr år, hvilket anses for at være £ 5million om året mindre end hans nuværende løn. Sidste sommer Blaugrana stjerner Lionel Messi, Luis Suarez og Gerard Pique aktivt opfordret klubben til at underskrive angriber så Barca deal-beslutningstagere kender en potentiel aftale vil lover godt med den nuværende trup.

Denne sæson har Griezmann scoret 12 mål og tilføjede yderligere syv assists i 28 LaLiga kampe.
Anthony Joshua har afsat en potentiel modstander for sin næste kamp, ​​antager han slår Jarrell Miller. Den forenede sværvægter mester er indstillet til at gøre sin amerikanske debut på MSG den 1. juni, og efter der ønsker en stor kamp mod enten Deontay Wilder eller Tyson Fury.

2 Anthony Joshua og Jarrell Miller delte en eksplosiv pressekonference Men det er nu ser al evighed sandsynligt, at deres omkamp kan blive forsinket, og ender med at tage sted på bagsiden slutningen af ​​2019, hvilket efterlader AJ har brug for en ny fjende. Da han blev spurgt, hvem der ellers han kunne stå, fortalte Josva The Breakfast Club: ”Når jeg etablere mig selv her, så vi ser lige på Luis Ortiz, hvis Wilder eller Fury er ikke klar …”Når jeg får ‘Big Baby’ af vejen hvis Wilder og Fury er stadig ikke interesseret … så jeg kan se lige ned på Luis Ortiz fordi det er den næste fyr. ”Når jeg har brudt markedet i USA, han er en god fighter til ansigt.” 2 Luis Ortiz gav Deontay Wilder alt, hvad han kunne håndtere Luis Ortiz er en (30-1) cubanske sværvægter, der vil vende 40 i marts.

Han er bredt anerkendt som en af ​​de mest dygtige, farlige krigere i divisionen trods hans alder. Ortiz blev undgået ved øverste modstand så længe, ​​at det tog indtil sidste år for ham at få en verden titel skud. Deontay Wilder kom gennem en stenet plaster mod den cubanske og bankede ham ud i den tiende runde. Den WBC mester er – den dag hurtig Bradesco i dag – den eneste mand at have slået ham.

FIGHT NIGHT PÅ talkSPORT James DeGale vs Chris Eubank Jr er live på talkSPORT, den 23. februar fra O2 Arena, og byder Joe Joyce og Lee Selby på en imponerende undercard. Gå ikke glip af det!
Her er en runde op alle de nyeste transfer nyheder og fodbold sladder fra lørdagens aviser og online …

5 Real Madrid er plotte en £ 259million bud på Paris Saint-Germains tidligere Barcelona frem Neymar. (Sport) Manchester City-manager Pep Guardiola har indvilget i at erstatte Massimiliano Allegri på Juventus, i henhold til den journalist, der brød nyheden om, at Cristiano Ronaldo ville flytte til Italien. (Radio CRC – via Mirror) 5 Guardiola har haft en enorm mængde af succes som leder af Barcelona, ​​Bayern München og Manchester City Tottenham boss Mauricio Pochettino siger, at han gerne vil vende tilbage til træner i Spanien i fremtiden. (ESPN) Real Madrid venstre back Marcelo kunne koble sig med tidligere holdkammerat Ronaldo også og har efter sigende aftalt vilkår om en fire-årig aftale om at slutte sig til ham i Juventus. (La Stampa, via Calciomercato) 5 Marcelo ser ud til at være en højt profileret tilskadekomne Liverpool og Crystal Palace var blandt de klubber, der ønskede Premier League til at undersøge påstande om overtrædelser af finansiel fairplay af Manchester City. (Mail) Som Manchester United forsøge at forbedre deres forsvar, er det rapporteret de ser Benfica og Portugal forsvarer Ruben Dias. (Sun) Han er ikke den eneste Benfica stjerne bliver overvåget enten med Wolves sende spejdere til at se midtbanespiller Joao Felix denne uge. (Birmingham Mail) Leeds United overvåger QPR tidligere Arsenal midtbanespiller Luke Freeman, 26. (hele historien HER) 5 Freeman. 26, scorede QPR vinder mod Leeds i deres Championship sammenstød i sidste måned West Ham es Felipe Anderson siger, at han ønsker at bo blive en klub helt som Paolo Di Canio. (Evening Standard) Newcastle manager Rafael Benitez indrømmer, at han ikke er tilfreds med den måde Elias Sørensens lejeaftale med Blackpool skrider frem.

Den 19-årige frem har kun spillet 32 ​​minutter af handling siden januar. (Newcastle Chronicle) Arsenal mål Nicolas Pepe kunne fastsættes til et skifte til Bayern München. Tyskerne er i pole position til at færdiggøre en aftale for Lille stjerne foran Gunners, Barcelona og Paris Saint-Germain. (LE10 Sport) 5 Pepe vil koste interesserede bejlere € 80m i sommeren

Tottenham legenden Clive Allen har fortalt talkSPORT han ville foretrække Spurs at undgå Europa League og fokusere på at vinde en indenlandsk trofæ i denne sæson, hvis de er slået ud af Champions League. Spurs står PSV i en must-win-kamp på Wembley Stadium tirsdag aften, kun at have hævdede et point fra deres første tre europæiske kampe i denne sæson.

Slå det hollandske hold – hvem de trak 2-2 med i Holland – vil genoprette Maurucio Pochettino er håb om at nå knock-out etaper, foran et hjem sammenstød mod Inter Milan og en tur til Nou Camp til ansigt Barcelona. 1 Spurs har kæmpet for formular i Europa i denne sæson – tabe til Barcelona og Inter Milan Men skulle Spurs undlader at vinde, Allen siger, at de ville være bedre stillet ditching europæisk fodbold i denne sæson for at fokusere på slutter klubbens vente sølvtøj.